Assortiment

Ons assortiment bestaat uit ambachtelijke bereide, vers belegde broodjes, wraps en sandwiches. Zorgvuldig samengesteld door onze eigen voedingsspecialisten en vanaf 8 uur 's ochtends vers bij u bezorgd!

Wij maken voor iedere automaat een uniek vulplan op maat. In overleg is iedere samenstelling mogelijk. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van uw organisatie, helemaal in balans!

Een kleine greep uit ons assortiment vind u hier. 

 

Waldkorn Broodjes

Sandwiches

Wraps

Zuivel

 

Naast eigen producten in de Healthy Vending automaat hebben wij ook een selectie aan gezondere snack en frisdrank. Kijk hieronder voor een greep uit ons assortiment voor de Healthy Vending automaat. 

 
 

PROPERCORN

PROPERCORN is het nummer 1 premium popcorn merk in het Verenigd Koninkrijk en is een smaakvolle en gezonde snack. PROPERCORN is trots op de heerlijke smaak van z'n popcorn en dat de popcorn zonder schuldgevoel gegeten kan worden.

Dit is waar ‘Done Properly’ voor staat.

 
healthy-vending-assortiment-vithit.jpg

VIT HIT

Vit Hit is een gezond vitaminewater afkomstig uit Ierland. De vitaminewaters van Vit Hit hebben een laag caloriegehalte, de flesjes van 500ml bevatten slechts 15 tot 35 calorieën. De vitaminewaters zijn een 'blend' van water, vruchtensap en verschillende vitamines. Life is short, make it longer!

 
healthy-vending-assortiment-roobar.jpg

ROO'BAR

Roo’bar is een simpel maar heerlijk recept die voor iedereen een gezonde keuze biedt. De Roo’bar is een alternatieve snack met maar 4-5 ingrediënten die raw, organic, vegan en gluten vrij zijn.

 
healthy-vending-assortiment-popchips.jpg

POPCHIPS

Jullie zeggen chips, wij zeggen pop. Popchips is heerlijk! Nooit gefrituurd. nooit gebakken. onze aardappelchips zijn gepoft (zoals popcorn). Ze bevatten minder dan de helft vet dan traditionele chips en slechts 95kcal per zakje van 23gr. Test ze en je begrijpt onmiddellijk waarom ze zoveel prijzen gewonnen hebben.

 
healthy-vending-assortiment-justnuts.jpg

JUSTNUTS

Dit zijn onze noten en zaden bars. Vol met noten en zaden, maar met vooral hele subtiele smaaksensaties. Proef bijvoorbeeld de subtiele pure cacao nibs of de zoete kaneel. Inclusief de superfoods met rode cape en een boel goede energie om te kunnen blijven gaan, gaan, gaan. Biologisch, 0% onzin en glutenvrij.